MISSION KOWALSKI – POP/ROCK COVERBAND

Gegroet waarde bezoeker

De vier avontuurlijke en fantasierijke pinguins, Rico – Skipper – Junior en Kowalski, zijn moeten vluchten uit het verre en onveilige Madagascar naar het (nu nog) welvarende België. Een nieuwe periode breekt aan voor dit gekke pluimvee, eindelijk hebben ze nu tijd om hun muzikale ambities ten berde te brengen. Dit onder de naam: ‘Mission Kowalski’, want wat zijn pinguïns nu nog zonder een missie in hun aardse leventje? Inderdaad, niets. Ze creëerden een eigen manifest namelijk ‘Het manifest der Mission Kowalski’. Creatiever kon haast niet.

Het manifest der Mission kowalski

* Wij zijn

Miss – Soprano – Kowalski: Dominante vetgans met een veel te grote snavel

Six Strings Junior: Overload aan prachtige krullende veren gewapend met gezegende gitaarskills

Four Strings – Rico: danst al waggelend op het podium vanwege bombastische bastonen en … alcoholische consumpties

Percussion Skipper: door zijn intens en behendig slagwerk heeft zijn wit/zwart verenkleed al betere tijden gekend

* Onze muzikale missie

We zetten jouw event graag in vuur en vlam door middel van een gezonde mix van klassieke en hedendaagse pop- en rock songs. We maken er bovendien een erezaak van om het event tot een lang besproken dans- en waggelfeest te maken.

* Waarden

Waarden die wij hoog in het vaandel dragen tijdens onze missie: kwaliteit, muzikaliteit, passie, plezier, ambiance, esthetiek maar vooral verbondenheid en vriendschap.

Benieuwd om deze wit-zwart gevederde muzikale creaturen in levende lijve te ontmoeten? Boek ons dan voor al uw evenementen en feestelijkheden!

Muziek is onze passie. Olievervuiling op zee tegengaan ons doel.

Liefs,

Kowalski (Xenia)

Junior (Seppe)

Rico (Karl)

Skipper (Kris)